Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Okullarda yeni dönem için düğmeye basıldı! 'Steril alan' olacak

Düzenleyen:
Okullarda yeni dönem için düğmeye basıldı! 'Steril alan' olacak

EĞİTİM Haberleri

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcısı Tarıkhan Çetiner, 2018-2019 eğitim öğretim yılı başlamadan önce güvenlik konusunda okul çevrelerinde büyük önlem aldıklarını dile getirdi.

Emniyet Genel Müdürlüğü Asayiş Dairesi Başkan Yardımcısı Tarıkhan Çetiner, "2018-2019 eğitim-öğretim dönemi başlamadan önce Bakan'ın imzasıyla illere genelge gönderildi. Genelge kapsamında birçok eğitim-öğretim alanı ve civarının güvenlik konusunda 'steril alan' haline getirilmesine yönelik tedbirler en üst seviyede alındı" dedi.

'HER TÜRLÜ TEDBİRİ ALIYORUZ'

Çetiner, "Gençlerimizin ve çocuklarımızın evlerinden ayrılışlarından okullarına gidişlerine, okuldan çıktıktan sonra da yaya olarak toplu taşıma  araçları ya da servislerle evlerine dönüşlerine kadar olan güzergahta kolluk güçleri olarak her türlü tedbiri alıyoruz. Lütfen özellikle yaşı küçük çocukları polis ve jandarmayla  korkutmayalım. Başlarına bir iş geldiğinde, bir sorunla karşılaştıklarında onlara yardım edecek kişilerin kolluk görevlileri olduğunu bilmeleri yönünde eğitim verilmesinin uygun olacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...