Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

'İhlas Koleji sayesinde başardım'

'İhlas Koleji sayesinde başardım'

EĞİTİM Haberleri

Bu yıl düzenlenen Yükseköğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) Türkiye birincisi olan Mustafa Emir Gazioğlu, eğitim gördüğü İhlas Kolejini ziyaret etti.

Gazioğlu, burada İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin ile bir araya geldi. Öğrencisi ile gurur duyduğunu belirten Yeltekin “Bu yıl YKS’de Türkiye birinciliğinin yanı sıra İlk 100’de 9, ilk 500’de 20, ilk binde de 29 derece elde ettik. Açıklanan sonuçlara göre 31 öğrencimiz tıp fakültelerine yerleşti. Bunların hepsi uygulamakta olduğumuz akademik çalışma sisteminin ne kadar başarılı olduğunun göstergesidir” dedi. Cerrahpaşa Tıp Fakültesini tercih eden Gazioğlu “Bana sınav dönemi boyunca destek olan bütün öğretmenlerime ve İhlas Koleji ailesine teşekkür ederim. Düzenli çalışmamın yanı sıra ihtiyaç duyduğum her anda onlar yanımdaydı” ifadelerini kullandı. İHA

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...