Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

"Âlemin dertlerine çözüm arayacaklar"

Düzenleyen:
"Âlemin dertlerine çözüm arayacaklar"

EĞİTİM Haberleri

Özel Marmara Evleri İhlas Fen Lisesi öğrencileri Ahmet Emre Çekkaya ve Beraa N. Gulhan, Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) 101 ve 102 Eğitim Programları elemelerini başarıyla geçti.

Böylelikle iki öğrenci, Portekiz’de 27 Şubat ila 1 Mart’ta gerçekleştirilecek olan “EYP Portalegre 2020 RSC Konferansı’nda” Türkiye’yi temsil edecek altı kişilik delegasyonun içinde yer almaya hak kazandı. Konuya dair konuşan İhlas Koleji Genel Müdürü Bedri Yeltekin “Okul olarak yabancı dilde gösterdiğimiz başarıları, uluslararası platformlara da taşıyoruz. Öğrencilerimiz dünyanın yaşadığı problemleri yakından takip ederek öncelikle bireysel fikirlerini oluşturuyorlar. Daha sonra kulüplerimizde bu sıkıntıları, İngilizce olarak tartışıyorlar” dedi. Yeltekin, öğrenciler ile onları hazırlayan danışman öğretmen Ayşe Ölmez’i tebrik etti. Ölmez de “Öğrencilerimiz, dünyadaki sıkıntılar ile ilgili fikirlerini Portekiz’de sunup yaşıtlarıyla çözüm üretecek” ifadesini kullandı. İHA

 

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...