İşte anaokullarında uzaktan eğitim kararı alan iller

Düzenleyen:
İşte anaokullarında uzaktan eğitim kararı alan iller

EĞİTİM Haberleri

Artan salgın sebebiyle yüz yüze eğitime tekrar ara verilmiş ana okullarının durumu netleşmemişti.

Birçok okulda anaokullarında da yüz yüze eğitime geçildi. İlk adım İstanbul'dan geldi.  İstanbul Valiliği, İl Hıfzıssıhha Meclisi kararıyla 1 Aralık-4 Ocak tarihleri arasında anaokulu, anasınıfı ve uygulama sınıfları için uzaktan eğitime geçildiğini açıkladı.

Ardından başkentte resmi anaokulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim-öğretim uzaktan yapılması kararlaştırıldı. Ankara Valiliği "Kovid-19 salgınının seyri dikkate alındığında 30 Kasım 2020-4 Ocak 2021 tarihleri arasında ilimiz genelindeki resmi anaokulu ve ana sınıfları ile uygulama sınıflarında eğitim-öğretim faaliyetlerinin uzaktan eğitim yoluyla sürdürülmesine karar verilmiştir" açıklamasını yaptı.

Balıkesir ve Tokat'ta 30 Kasım-4 Ocak 2021 tarihleri arasında, Erzurum ve Edirne'de 1 Aralık-4 Ocak arasında ana okulları, ana sınıfları ve uygulama sınıflarında eğitim ve öğretimin uzaktan yapılmasına karar verildi.

Düzenleyen:  - EĞİTİM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...