Her Bir Parçası Bir Ustalık Eseri

Her Bir Parçası Bir Ustalık Eseri

EĞİTİM Haberleri

Şirket Almanya da 1994 yılında 1000 Alman markı başlangıç sermayesi, bir resim defteri ve birde eski bir Atari bilgisayarla bir garajda kuruldu.

nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Şirketimizi Almanya da nbsp;1994 yılında 1000 Alman markı başlangıç sermayesi,bir resim defteri ve birde eski bir Atari bilgisayarla bir garajda kurduk. Işık düşüncesine kendimizi kaptırmıştık, fikirlerimiz iyiydi ve geceyarılarına kadar çalıştık.Uyuyabildiğimiz kısacık sürelerde ise ,yine aydınlık yıldızların rüyasını görüyorduk.
nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; Aradan geçen zaman zarfında bugün artık 1000 çalışanımızla 3 fabrikada Dünyada eşi benzeri olmayan el fenerlerini üretmekteyiz. Led Lenser fenerlerimiz aylar süren araştırma ve geliştirme emeği yatmaktadır.Bir bilim-kurgu ışık kılıcı gibi bu çekici lambalar,gecenin karanlığını ışıkla yarmaktadır. Size sürpriz olsun.

Her Bir Parçası Bir Ustalık Eseri nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
Merceği ve Reflektörü,Galileo'yu ve Newton'u barıştırdık ve her iki sistemin avantajlarında faydalanıyoruz.Reflektör merceğimizin (AFS)geliştirilmesi yani Reflektörden ve mercekten oluşan kombinasyon,ihtisas dünyasını bile şaşırtan verimlilikte ışığın ihtiyaca göre tam ayarlanmasını sağlamaktadır.
Advanced Focus System homojen ,yuvarlak kısa ışıktan yoğun demetli uzun ışığa kademesiz geçişe izin vermektedir. AFS' miz yurtiçinde ve yurtdışında patent ile korunmuştur.


Her Bir Parçası Bir Ustalık Eseri
nbsp;
Neden Led Lenser nbsp;
-Dünyanın en tasarruflu fenerleri normal alkalin pil ile yüksek performans (Piyasadakilerin çoğu nbsp;şarzlı yüksek mah pil kullanır.) nbsp;
- 5 yıl Garantilidir. nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp; nbsp;
-Avrupada birçok ödül almıştır.
-Advanced Focus System
-ufak-güçlü ve uzun mesafe
-Gerçek Alman malı kaliteden kesinlikle taviz vermez.
-Her Bir Parçası Bir ustalık Eseri
-Tüm Gelişmiş ülkelerde En çok satılan fener markası

Her Bir Parçası Bir Ustalık Eseri

nbsp;
Daha Fazla Bilgi ve sahip olmak için nbsp;
www.ledlenser.com.tr nbsp;


Her Bir Parçası Bir Ustalık Eseri

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...