Vergide ilk 5 Koç Ailesi'nden

Vergide ilk 5 Koç Ailesi'nden

Ekonomi Haberleri

Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç, "Ülkemiz için çalışmaya, üretmeye, vergi vermeye ve değer oluşturmaya devam ediyoruz" dedi.

2012 yılının Gelir Vergisi rekortmenleri arasında yer alan Vehbi Koç Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Semahat Arsel, Koç Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa V. Koç ve Suna Kıraç, İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı tarafından ödüle layık görüldü. Bu yıl 25'incisi gerçekleştirilen Vergi Haftası çerçevesinde düzenlenen törene, Koç Topluluğu ve Koç Ailesi'ni temsilen Semahat Arsel, Mustafa V. Koç ve Suna Kıraç adına İpek Kıraç katılarak, ödüllerini İstanbul Valisi Hüseyin Avni Mutlu'nun elinden aldı. Törende ödül alan Mustafa V. Koç, uzun yıllardır Koç Ailesi üyelerinin vergi rekortmenleri listesinin en üst sıralarında bulunmasından dolayı büyük mutluluk ve gurur duyduklarını ifade etti. "Koç Topluluğu'nun kurucusu merhum Vehbi Koç, vergi gelirlerinin artabilmesi amacıyla vergi ödeyenlerin isimlerinin açıklanmasının yararlı olacağını belirtmişti. Vehbi Koç'un ısrarları 1964 yılında karşılık buldu ve yapılan düzenlemeyle vergi ödeyenlerin listeleri açıklanmaya başlandı" diyen Mustafa V. Koç, 2012 yılında Türkiye genelinde en çok vergi beyan eden ilk 5 mükellefin Koç Ailesi üyelerinden oluştuğunu vurguladı. Mustafa V. Koç, "Ülkemize güvenmeye ve ülkemizin geleceğine yatırım yapmaya devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...