Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Finans Merkezi'nin merkezinde proje

Finans Merkezi'nin merkezinde proje

Ekonomi Haberleri

Nidakule Ataşehir Kuzey'de ofisler, 135 metrekareden 1150 metrekareye kadar büyüyebilecek. Metrekaresi 5500 liradan satılacak

Tahincioğlu, İstanbul Finans Merkezi'nin kalbi Ataşehir'de ofis projesi Nidakule Ataşehir'in ilk etabı Kuzey'i hayata geçiriyor. TOKİ iştiraki Emlak Konut GYO iş birliği ile yürütülen, 190 adet ofis, 21 ticari alan ve bir konferans salonunun bulunacağı Nidakule Ataşehir Kuzey projesi, metrekaresi 5 bin 500 lira fiyatla satışa sunulacak. 13 bin 20 metrekare alanda inşa edilen projede, 135 metrekareden başlayan, 1150 metrekareye kadar büyüyebilen modüler ofisler, tam kata kadar büyüyebilecek. New York başta olmak üzere, dünyanın önemli başkentlerinde proje tasarımlarına imza atan Swanke Hayden Connell Architects mimarlık ofisi tarafından gerçekleştirilen projede 3 katlı yatay ofisler ve mağaza/dükkanlar bulunacak. Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu, projenin özellikle yatırımcılara önemli fırsatlar sunacağını belirtirken, yoğun iş temposundan uzak, yeşil alan ve açık hava teraslarıyla iddialı olacağını söyledi. Çevreye duyarlı olarak inşa edilen projede, ofis kullanıcılarının kullanabileceği 6 bin 200 metrekare büyüklüğünde teras bahçesi bulunacağını söyleyen Tahincioğlu, brüt 4.20 metrelik tavan yüksekliği, her katta bulunan açılabilir camlar ve ortak alanlar için yenilenebilir enerji kaynaklarının kullanılabileceğini ifade etti. Geniş toplantı salonları, 230 kişilik konferans merkezi, yüksek sayıda otopark imkânı da projede yer alan özellikler arasında sayılıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...