Konut projesinde de 'fit' modası başladı

Konut projesinde de 'fit' modası başladı

Ekonomi Haberleri

'Hi-Fit' adı verilen proje, en iyi yemek alternatifleri ile sağlıklı hayat imkânı vermeyi taahhüt ediyor.

Türkiye'de konut projelerinde konseptler yarışıyor. Dumankaya İnşaat da Bahçeşehir'de 200 milyon lira yatırımla başlattığı projesine, "hi-Fit" adını verdi. Projede, bireylerin enerjilerini evlerinde harcayabileceği, en iyi zaman geçirip, en iyi sağlıklı yemek alternatiflerini, evden uzaklaşmadan erişebilmeyi mümkün kılan alternatiflere yer veriliyor. Spor yapmayı alışkanlık haline getirmiş, sağlıklı beslenen ve fit kalmaya özen gösteren bireylerin ihtiyaçları için tasarlandığı belirtilen hi-Fit Bahçeşehir'de, 4 bin 500 metrekare Atletic-O Kulüp yer alıyor. Projede, daire sahiplerine evlerinden ayrılmadan Dumankaya IQ akıllı ev sistemi ile Athletic-O eğitmenleri ile irtibata geçerek evde spor yapma imkânı da sunuluyor. 17 adet kat bahçesinde yoga, golf, satranç, açık hava fitness aletleri dahil olmak üzere pek çok spor aktivitesi hizmeti de sunuluyor. Dumankaya Yönetim Kurulu Başkanı Barış Dumankaya, "Bugün dünya genelinde bireyler, zihinsel, fiziksel ve ekonomik refahı önleyebilen hastalıklarla mücadele ediyor. Hastalıkların pek çoğunun sebebi obezite, düzensiz ve hareketsiz yaşam biçimi. Fazla yüksek kalorili yiyeceklerle beslenen, daha az egzersiz yapan bireyler, bunun üzerine bir de zor çalışma şartları ve daha az uyku uyuyunca, sağlıklarını kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalıyor. Buradan hareketle bu projeyi hayata geçirdik. Proje ile daha aktif ve üretken bireylerin gelişimine katkı sağlamak istiyoruz" diye konuştu.


FİYATI 99 BİNDEN BAŞLIYOR


Hareketli hayat şartları sunan proje, 20 dönüm arazi üzerinde gerçekleşecek. 28 ve 32 katlı iki kuleden oluşan projede 1+1, 2+1 planında daireler bulunuyor. Daire fiyatları, 99 bin liradan başlıyor.


Uğur Küçük / TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...