Yatak ve teknolojileri fuarı ilk defa kapılarını açtı

Yatak ve teknolojileri fuarı ilk defa kapılarını açtı

Ekonomi Haberleri

Mobilya sektörü tarafından merakla beklenen "Sleep Well Expo – Yatak ana sanayi, yan sanayi, makine ve ekipmanları fuarı" kapılarını ziyaretçilere açtı.

İstanbul Fuar Merkezi- Yeşilköy 9. ve 10. Salonlar'da başlayan fuarın en önemli özelliği bu yıl ilk defa düzenleniyor olması. İhlas Fuarcılık tarafından düzenlenen ve yatak ve teknolojileri sektörünün Türkiye'deki en büyük buluşması olmayı hedefleyen Sleep Well Expo Fuarı'nda, 17-20 Nisan tarihleri arasında, yatak ve uyku ürünlerinde geleceğin trendleri sergilenecek. Sektörün lider üreticileri, yeni ar-ge çalışmalarını yerli ve yabancı alıcılarıyla buluşturacak. Fuarda, İstanbul, Kayseri, Denizli, İnegöl, İzmir ve Ankara gibi yerli katılımcıların yanı sıra, Belçika, Çin, Romanya, İsviçre, Hindistan ve Amerika'dan da katılımcı firmalar yer alıyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...