Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Galatasaraylı o isimden Gökhan Töre'ye sürpriz ziyaret

/ Kaynak: AA
Galatasaraylı o isimden Gökhan Töre'ye sürpriz ziyaret

Ekonomi Haberleri  / AA

Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Emir Sarıgül, silahla yaralanan Beşiktaşlı futbolcu Gökhan Töre'yi tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Çağlayan'daki Florence Nightingale Hastanesi'ne gelen Sarıgül, ziyaretin ardından yaptığı açıklamada, siyah-beyazlı futbolcuya Galatasaray Kulübü Başkanı Ünal Aysal ve kulüp yönetim kurulu üyeleriyle, sarı-kırmızılı camianın geçmiş olsun dileklerini ilettiğini ifade ederek, şöyle konuştu:

"Kendisinden de aldığımız bilgiye göre 15-20'ye yakın sporcu arkadaşıyla birlikte eğlenirken hiç alakası olmayan başka bir kısımdaki arkadaşın tartışması neticesinde bir kurşunun sekmesi sonucu yaralanıyor. Olmaması gereken bir hadise. Ancak olduktan sonra yapacak bir şey yok. Şimdi ameliyata giriyor. Çok kısa bir operasyon. En kısa sürede sağlığına kavuşacak. Bu vesileyle tüm Beşiktaş camiasına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz."

Bu arada olay sırasında dizinden yaralanan, sanatçı menajeri olduğunu ifade eden Mahir Arslan, tedavisinin ardından hastaneden ayrılırken gazetecilere yaptığı açıklamada, "Akşam eğleniyorduk. Magandanın birisi çıktı, sağa sola ateş etti, 6 kişi yaralandık. Böyle şeyler her zaman oluyor. Magandalar var. Eğlenemiyoruz, dışarı çıkamaz olduk. Dışarı çıkıp eğlenmek istedik şu an halimizi görüyorsunuz. Bizimle bir alakası yok. Yan locada oldu, kurşunlar bize sekti" ifadelerini kullandı.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...