Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Son çeyreğe dikkat!

Son çeyreğe dikkat!

Ekonomi Haberleri

Marbaş Menkul Değerler Araştırma Müdürü , ABD'den faiz artışı konusunda net bir niyet görülmediği sürece borsalarda rehavetin devam edeceğini söyledi.

Marbaş Menkul Değerler Araştırma Müdürü Üzeyir Doğan, ABD'den faiz artışı konusunda net bir niyet görülmediği sürece borsalarda rehavetin devam edeceğini söyledi. Bu sebeple jeopolitik riskler gibi gelişmelerle olacak geri çekilmelerin alım fırsatı oluşturacağını belirten Doğan, şöyle devam etti: "Borsada önce 'Gezi boşluğu' olarak ifade edebileceğimiz 84.850 civarındaki boşluğun doldurulmasını, ardından kısa süreli bir düzeltmeyi görebiliriz. Bu dönemde hisse bazlı hareketlere dikkat etmek gerekir. Endekste 80 bin puanın altında kapanışlar görülmediği sürece trend dönüşünden bahsetmek mümkün olmayacaktır. Bir süre 80-87 bin aralığında dalgalanma izleyebiliriz. Beklentimiz, FED'den gelecek mesajlara paralel şekilde yılın son çeyreğinde bu bandın altına sarkmalar olması yönünde..."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...