Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Taraftar derbide canlı yayın yapacak

Taraftar derbide canlı yayın yapacak

Ekonomi Haberleri

G.Saray ile TTNET iş birliği kapsamında TT Arena'da 52 bin taraftar 400 Mbps ile internete bağlanacak. Taraftar mobil cihazlardan canlı yayın yapabilecek.

Dünyada sayılı örnekleri bulunan akıllı stadyum projesi Türkiye'de ilk defa Türk Telekom Arena'da hayata geçiyor. Galatasaray ile TTNET iş birliği kapsamında 52 bin taraftar aynı anda tablet ve telefonlarından 400 Mbps'ye kadar varan hızlarda internete bağlanacak. Taraftarlar yüksek hızlı internet sayesinde canlı yayın yapabilecek, çektikleri videoları sosyal medyada paylaşabilecek. "Online Platform ve Uygulamalar" ile de takımlarının güncel haberlerini anında alabilecek, son dakika videolarını izleme şansına sahip olacak. Ayrıca özel fırsatlardan faydalanarak akıllı stat deneyimini yaşayacaklar. nbsp;
TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya proje için 2.8 milyon lira yatırım yaptıklarını belirterek, "Türkiye'de kullanıcılarımıza 5 bini aşkın WiFi noktasından internet erişim hizmeti sunuyoruz. Karada, denizde ve havada sunduğumuz internet erişim noktalarımıza, bugün bir prestij noktası olarak Türk Telekom Arena Stadyumu'nu da ekliyoruz. Bu işbirliğiyle, Türk Telekom Arena aynı anda binlerce kişinin internete bağlandığı en büyük TTNET WiFi noktası olurken, tüm tribünlerinde WiFi servisi verilen, dijital uygulamaların sunulduğu Türkiye'nin ilk akıllı futbol stadyumu olacak. 'GS TTNET WiFi' hizmetimiz sayesinde futbolseverler yüksek hızda kablosuz internet deneyimi yaşayacak" dedi. Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal da projenin Galatasaray-Fenerbahçe derbisine yetiştirmeye çalıştıklarını belirterek, "GS TTNET WiFi ile Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Arena'da taraftarımız dijital platformları ve sosyal medyayı daha kolay ve etkin bir biçimde kullanacak. 2014-2015 sezonunda başlayacak ve 2019-2020 futbol sezonu bitimine kadar sürecek iş birliği ile "GS TTNET WiFi" hizmeti, Türk Telekom Arena Stadyumu'nda oynanacak tüm karşılaşmalarda aktif olacak" diye konuştu. Basın tribünü ve localardaki misafirlerin ücretsiz kullanacağı "GS TTNET WiFi" hizmetinden TTNET aboneleri, internet paketleri dahilindeki hediye WiFi dakikaları ile faydalanabilecekler. TTNET abonesi olmayan kullanıcılar da kredi kartları ile ön ödemeli paket satın alarak bu servisten yararlanabilecek.


23 bin km kablo döşendi
gt; Proje kapsamında Türk Telekom Arena Stadyumu'na 5. nesil WiFi altyapısı kuruldu. nbsp;
gt; Stadyuma 23 bin km'lik kablo döşendi. nbsp;
gt; 335 adet WiFi erişim noktası bulunuyor. nbsp;
gt; 52 bin taraftar aynı anda 400 Mbps hızla internete bağlanabilecek. nbsp;
gt; İnternet çevresel faktörlerden etkilenmeyecek. nbsp;


nbsp;Taraftar derbide canlı yayın yapacak
Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Ünal Aysal ile TTNET Genel Müdürü Abdullah Orkun Kaya iş birliği anlaşmasına imza attı.


Ömer TEMÜR / TÜRKİYE GAZETESİ



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...