Yıldız Holding'den 'mükemmellik' açılımı

Yıldız Holding'den 'mükemmellik' açılımı

Ekonomi Haberleri

Yıldız Holding, bünyesindeki şirketlerde yürütülen operasyonel çalışmaları 'Yıldız Mükemmellik Yolu' adıyla tek bir çatı altında topladı

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, "2020 vizyonumuz çerçevesinde uluslararası operasyonun toplam ciro içindeki payını artırmayı hedefliyoruz. Gerçekleşen ve planlanan projelerde 'Yıldız Mükemmellik Yolu' bir iş yapış biçimi, şirket kültürü haline gelecek" dedi. Murat Ülker, Yıldız Holding Gıda Grubu Başkanı Mehmet Tütüncü, Operasyonel Mükemmellik Genel Müdürü Süheyl Aybar, üst düzey yöneticiler ve çalışanlar "Yıldız Mükemmellik Yolu" gününde buluştu. İş yaptıkları bütün alanlarda sürdürülebilir, kârlı büyümeyi yakalayacaklarını vurgulayan Ülker, "Bu yolculuk tüketicilerimizi, hissedarlarımızı ve çalışanlarımızı memnun edecek" diye konuştu. 'Yıldız Mükemmellik Yolu'nun üç başlık üzerine kurulu olduğunu belirten Tütüncü ise şunları söyledi: "Mükemmelliği teşvik eden bir ortam, bu ortamda çalışan mükemmel sistemler ve bunların getirdiği mükemmel sonuçlar. Riskleri ve fırsatları değerlendirerek yerinde kararlar alan, onları süratle uygulayan ve başarılı sonuçlara ulaşan insan kaynağımız, bizi liderliğe taşıyan en önemli unsur."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...