2 asırlık şirket atağa geçti

2 asırlık şirket atağa geçti

Ekonomi Haberleri

Türkiye'de 178 yıldır faaliyet gösteren Beyaz Fırın, yatırım atağına başlıyor.

Temeli 1836 yılında Cosmo Stoyanof tarafından Balat'ta adılan Beyaz Fırın, Çiftehavuzlar, Suadiye, Erenköy ve Ataşehir'de geçen yıllardan sonra Avrupa yakasında yatırım yapmaya hazırlanıyor. Mevcut 5 şubesinin her biri için 2 milyon TL yenileme yatırımı yapan Beyaz Fırın, bu 5 şube ile 23 milyon TL ciroya ulaşmayı planlıyor. Bu rakam yüzde 20'lik büyümeyi ifade ediyor. Şirketin 2015 cirosu ise 2015'te açılması planlanan 2 mağaza ile 32 milyon TL olarak hedefleniyor. 5 şubede aylık ortalama 85 bin ziyaretçi ağırlayan Beyaz Fırın, gelecek yıl 120 bin kişiye hizmet vermeyi amaçlıyor. Beyaz Fırın'ın Genel Müdürü Nathalie Stoyanof Suda, yeni şubelerin her birine 1.5-3.5 milyon TL yatırım yapacaklarını ifade etti. Suda, "Kaliteden feragat etmemek için franchise vermiyoruz. Çünkü 2 asırlık tarifleri aynen muhafaza ediyoruz. 5 nesildir devam eden Beyaz Fırın lezzetini korumak anlamında bu çok önemli" diye konuştu. nbsp;
2019'a kadar 7 yeni mağaza açma planları bulunduğunu ifade eden Genel Müdür Natalie Stoyanof Suda, "Ortaklık tekliflerine açığız. Şu anda da bu konuda görüşmeler yapıyoruz. Fonlardan bazı teklifler aldık. Ama yüzde 51 hisse her zaman Stoyanof ailesinde olacak. Bu olmazsa olmazımız.?Markamızla duygusal bağımız yüksek" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...