Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Şehrin ilgisi, Kocaeli'ye 3. Koçtaş mağazasını açtırdı

Şehrin ilgisi, Kocaeli'ye 3. Koçtaş mağazasını açtırdı

Ekonomi Haberleri

Kocaeli'deki üçüncü mağaza ile Koçtaş'ın toplam satış alanı 235 bin metrekarenin üzerine çıktı

Koçtaş, Kocaeli'deki üçüncü, Türkiye'de ise 44'üncü mağazasını hizmete açtı. Kocaeli'de ilk mağazalarını 7 yıl önce açtıklarını söyleyen Koçtaş Yönetim Kurulu Başkanı Ali Y. Koç, "Kocaeli halkının Koçtaş'a gösterdiği ilgi bizi bugünlere getirdi. Koçtaş'ın ve diğer Koç Topluluğu şirketlerimizin Kocaeli ilimizde oluşturdukları ekonomik ve sosyal değerin artarak devam edeceğine inancım tamdır'' dedi. Koçtaş'ın 7 bin metrekarelik alan üzerine kurulu Kocaeli'deki yeni mağazası ile Türkiye genelindeki toplam satış alanı da 235 bin metrekarenin üzerine çıktı. Hizmete açılan yeni mağazada; el aletlerinden yer döşemelerine kadar 30 bin çeşit ürün yer alıyor. 75 kişilik istihdam oluşturulan yeni yatırımla birlikte Koçtaş'ın yılsonuna kadar hedeflediği mağaza sayısına da ulaşılmış oldu. 2014 sene sonunda Koçtaş mağazalarını 35 milyondan fazla kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.
Türkiye'nin en büyük sanayi kentlerinden Kocaeli'nin, Koç Topluluğu için ayrı bir öneme sahip olduğunu dile getiren Ali Koç, "Türkiye'nin en büyük şirketi Tüpraş, bu şehirde. Tüpraş'ın son üç yıldır devam ettiği ve faaliyete başladığında ülkemizin cari açığının kapanmasına yılda net 1 milyar dolar olumlu katkı sağlamasını beklediğimiz Fuel Oil Dönüşüm projesinin de son aşamasına gelindi. Ayrıca yakın zamanda Ford Otosan'ın Yeniköy fabrikasının da yatırımını tamamladık ve üretime başladık. Bu yıl Kocaeli'deki Ar-Ge yatırımlarımıza ise Tüpraş'ın yeni Ar-Ge merkezinin açılışıyla başladık" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...