Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Hüsnü Özyeğin'den maden kazası sitemi!

/ Kaynak: AA
Hüsnü Özyeğin'den maden kazası sitemi!

Ekonomi Haberleri  / AA

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, madencilikle ilgili hiçbir geçmişi olmayan insanların bu işe ilişkin yorum yapmasından yakındı.

Fiba Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Özyeğin, Soma faciası ve Karaman'ın Ermenek ilçesindeki maden ocağında yaşananlara ilişkin, "Bu konuda (İş kazaları) yapılacak çok iş var önümüzde. Bunu sadece kamu değil özel sektör, sivil toplum kuruluşları, üniversiteler, iş adamları olarak kimin katkısı olacaksa hepimizin bu işe katkısı olması lazım" dedi.Ermenek'teki maden ocağında su baskınında mahsur kalan işçiler nedeniyle çok üzgün olduğunu ifade eden Özyeğin, madencilikle ilgili hiçbir geçmişi olmayan insanların bu işe ilişkin yorum yapmasından yakındı.


Fiba Grup'un Soma faciasından 2 ay önce bölgedeki maden sahalarından birine ortak olduğunu dile getiren Özyeğin, "Biz Fiba Grubu olarak Soma kazasından 2 ay önce orada bir sahaya ortak olduk. Ve o gün bugün bu olaylar oldukça bu işin ne kadar inanılmaz bir sorumluluk getirdiğini ve nasıl çok farklı bir iş olduğunu yaşıyoruz, görüyoruz, düşünüyoruz. Aşağı yukarı 2 sene ön çalışmalar yaptık, Alman, Çek, Slovak uzmanlarla çalıştık, Türkiye'den çeşitli üniversitelerde hocalarla çalıştık" ifadelerini kullandı.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...