Istanbullu ev yapıyor ofis diye kiralıyor

Istanbullu ev yapıyor ofis diye kiralıyor

Ekonomi Haberleri

İstanbul'da şirketlerin ofis olarak kullandığı yapıların % 50'si aslında ailelerin yaşaması için yapılmış apartman daireleri

Polat Holding şirketlerinden AP Gayrimenkul'ün Kâğıthane'de inşa ettiği Polat Ofis, projenin tamamlanmasının ardından satışa çıktı. İstanbul'da ofis olarak kullanılan gayrimenkullerin yüzde 50'sinin ev özellikleriyle inşa edildiğini söyleyen AP Gayrimenkul Başkan Vekili Kerim Polat, "Ev olarak tasarlanan yapıların ofis olarak kullanılması nedeniyle mekanda havasızlık gibi problemler doğabiliyor. Bu nedenle İstanbul'a yakışacak ofislere ihtiyaç var. Bu ihtiyaçtan yola çıkarak 25 milyon dolar yatırım bedeliyle hayata geçirilen Kağıthane Polat Ofis'te 4 dükkân ve 20 ofis olmak üzere 24 bağımsız bölüm bulunuyor. Kağıthane Polat Ofis, arkasında 60 yıllık bir Polat İnşaat tecrübesi barındırıyor. Kağıthane Polat Ofis, "Polat Ofis" markamızın ilk projesi ve bunu Türkiye'nin özel sektördeki en büyük kentsel dönüşüm projesi olan PiyalePaşa takip edecek. Önümüzdeki dönemde Şişli, Beşiktaş, Ümraniye gibi farklı lokasyonlarda iş dünyasına yeni 'Polat Ofis'ler kazandırmaya devam edeceğiz" dedi. AP Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Turgut Kabaca ise; "Ofis metrekare fiyatı 4.750 dolar, dükkan metrekare fiyatı ise 6.750 dolardan satışa çıkardık. Yapının şeffaf cephe yapısı yarı geçirgenlik sağlayarak çalışma ortamının dışarıyla ilişkisini güçlendiriyor. Diğer yandan çalışanlar binaya üst giriş katından ziyaretçiler ise ana cephenin yer aldığı alt giriş katından girebiliyor. Böylelikle binanın ana kullanıcıları ile ziyaretçilerinin iki ayrı girişi kullanması sağlanarak yoğunluk önleniyor. Polat Ofis 24 bin metre inşaat alanına sahip ve bundan sonra da 10 bin ile 60 bin metrekare arasında projeler üretmek istiyoruz. Hedefimiz 4 yılda 100 bin metrekare ofis alanına ulaşmak" dedi.
GÜVEN ADALI

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...