Oktay Kaynarca'dan sahipsiz barınak hayvanlarına destek

Oktay Kaynarca'dan sahipsiz barınak hayvanlarına destek

Ekonomi Haberleri

Hepsiburada.com ve iyilikpaylas.org bağış platformunun işbirliği ile düzenlenen "#mamapaylas" kampanyası ile barınaklara mama yardımı yapılacak.

Sahipsiz barınak hayvanlarına zorlu kış günlerinde mama bağışlanması için düzenlenen kampanyaya, ünlü oyuncu Oktay Kaynarca da tanıtım filminde rol alarak destek verdi.


Sahipsiz sokak hayvanlarının soğuk kış koşullarında hayatta kalabilmesine destek olmak için, iyilikpaylas.org bağış platformu ile Türkiye'nin lider e-ticaret sitesi hepsiburada.com birlikte hareket ediyor. Barınaklardaki binlerce canın, hayati beslenme ihtiyacını hayvan severlere duyuran kampanyaya, ünlü isimler de destek veriyor. Oyuncu Oktay Kaynarca, kampanya için hazırlanan tanıtım filminde rol alarak, sevimli dostlarımızın yardım çağrısının milyonlara ulaşmasını sağlıyor.


Destek olmak çok kolay…
"Barınaklar için #mamapaylas kampanyası", sokak hayvanları için sosyal sorumluluk çalışmaları yapan Emre Çınar tarafından oluşturuldu. Kampanyaya katılmak isteyenler bağış mamalarını, hepsiburada.com üzerinden satın alabiliyorlar. nbsp;
Hayvan severlerin, hepsiburada.com'un pet shop kategorisinde açılan "bağış maması" bölümünden satın aldıkları mamalar, seçili barınaklara teslim ediliyor. Mamalar, bağış yapan hayvan severlerin adına hepsiburada.com tarafından teslim edilirken, kargo ücreti alınmıyor.


İyilikpaylas.org platformu ve hepsiburada.com, tüm hayvan severleri sahipsiz canlara sahip çıkmaya davet ediyor.
Oktay Kaynarca'nın rol aldığı barınaklar için #mamapaylas kampanya videosunu aşağıdaki linkten izleyebilirsiniz:


https://www.youtube.com/watch?v=WWMBdeNhJ9M amp;feature=youtu.be

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...