Vadişehir'de 2 yıl ödemeli konutlar satışa çıktı

Vadişehir'de 2 yıl ödemeli konutlar satışa çıktı

Ekonomi Haberleri

Başakşehir'in en değerli noktasında konumlanan Vadişehir, 50 bin metrekarelik alan üzerinde 550 milyon TL'lik yatırım ile yükseliyor.

380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında yer alan Vadişehir'in %75'i de peyzaj alanlarına ayrılarak yeşille iç içe ferah bir yaşam alanı sunuyor. Vadişehir Yönetim Kurulu Başkanı Yüksel Akgün, lansman dönemine özel metrekaresi 2 bin 850 liradan satılacak dairelerin yüzde 25'i peşin olmak kaydıyla kalanın ara ödemeleriyle birlikte 24 ay faizsiz kredi yoluyla müşteriyle buluşacağını söyledi. Projenin eş Yönetim Kurulu Başkanı Akif Çolak ise bölgede 1. etap kabul edilen Ayazma'da 6 yıldır yer aldıklarını aktardı. Buradaki toprak sahipleriyle yakın ilişki içinde oldukları bilgisini veren Çolak, hak sahipleri ile anlaşmalar yaparak yeni projelere başladıklarını belirtti. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...