Emekli de vaatlerin kaynağını soruyor

Emekli de vaatlerin kaynağını soruyor

Ekonomi Haberleri

CHP'nin 'emekliye iki maaş' vaadini değerlendiren emekliler, kaynak belirsizliği nedeniyle bunu gerçekçi bulmadıklarını belirtti

Muhalefetin vaatleri emeklilerin de gündeminde. Yaklaşık 11 milyon emekli, 7 Haziran seçimlerinin ardından Meclis'e girecek siyasi partilerin temel sorunlarını çözmesini beklerken, CHP'nin günlerdir tartışılan vaatleriyle ilgili 'kaynağı nasıl bulacak?' sorusunu soruyor. Memur-Sen'e bağlı Emekli Memur-Sen Genel Başkanı Emin Şenver, CHP'nin seçim bildirgesinde emeklilere dinî bayramlarda iki maaş ikramiye verme vaadinin kulağa hoş geldiğini ama kaynak belirsizliği nedeniyle bunu gerçekçi bulmadığını belirterek, şunları kaydetti: "Avcılar ve atıcılar derneklerinin duvarlarında 'At atabildiğin kadar yalana itirazımız yok' yazar. CHP'nin emekliye iki maaş ikramiye vaadi de buna benziyor. CHP, bunun için kaynağı nasıl bulacak, bunu bir yıla mahsus mu verecek yoksa süresiz mi verecek? Bunların netleşmesi lazım..."


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...