Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul'da gerçekleşti

/ Kaynak: İHA
Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul'da gerçekleşti

Ekonomi Haberleri  / İHA

9. İstanbul Gayrimenkul Fuarı Arap-Türk Zirvesi, İstanbul Hilton Convention Center'da gerçekleşti.

Zirveye, Suudi Arabistan ve körfez ülkelerinin önde gelen gayrimenkul yatırım firmaları ile 500 kişilik yatırımcı grubu katıldı. Türkiye'deki emlak projelerini yerinde görme fırsatı bulan yatırımcılara İstanbul ve Türkiye'nin dört bir yanından konut projeleri, rezidanslar, AVM ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapıldı.


ISTANBUL ROYAL ESTATE VE TURKISH REALTY NEWS STANDINA YOĞUN İLGİ
Türk emlak ve gayrimenkul sektörüne dair tüm gelişmeleri aktaran TurkishRealtyNews'ten nbsp;ve Istanbul Royal Estate gayrimenkul danışmanlığı standı, Arap yatırımcısının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Istanbul Royal Estate Genel Müdürü Halil İbrahim Helvacı'dan cazip inşaat projelerine dair detaylı brifing alan Arap ziyaretçiler, Türkiye'ye yapacakları yatırımlarla ilgili doyurucu bilgi edinme fırsatı buldu.


"TİCARET HACMİMİZ ARTACAK"
TurkishRealtyNews'e açıklamalarda bulunan Daleel Group Yönetim Kurulu Başkanı Mohamed Yahya Mufarreh, fuarda her türden gayrimenkul proje ve yatırımının kendi kitlesinin bulunduğunu belirtti. Türkiye'nin politik ve ekonomik istikrarına da değinen Mufarreh, söz konusu güven ortamının iki ülke arasındaki ticari ilişkilere ve gayrimenkul sektörüne katkıda bulunduğunu söyledi. Mufarreh, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Suudi Arabistan Kralı Selman arasında imzalanan ticaret anlaşmasının iki ülke arasındaki ticaret hacmini artıracağını da sözlerine ekledi.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...