Eğribel Tüneli, Giresun'u Akdeniz'e bağlayacak

Eğribel Tüneli, Giresun'u Akdeniz'e bağlayacak

Ekonomi Haberleri

Nurettin Canikli, Giresun'u Akdeniz'e bağlayacak 5 bin 909 metre uzunluğundaki Eğribel Tüneli'nin temelinin atıldığını söyledi.

Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, 22 Mayıs'ta Giresun-Ordu Havaalanı'nın hizmete açılacağı müjdesini vererek, Giresun'u Akdeniz'e bağlayacak 5 bin 909 metre uzunluğundaki Eğribel Tüneli'nin de temelinin atıldığını söyledi. Tünel, güzergâhı 6.5 kilometre kısaltacak. Giresun Federasyonu tarafından Feshane Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen 9. Giresun Günlerine katılan Gümrük ve Ticaret Bakanı Nurettin Canikli, burada yaptığı açıklamada, "Giresun'u Akdeniz'e bağlayacak 5 bin 909 metre uzunluğundaki Eğribel Tüneli'nin temelini attık. Burası da tamamlandığında Türkiye'nin en uzun üçüncü tüneli olacaktır. Yaklaşık 3 yıl içerisinde de tamamlanması hedefleniyor. Giresun için 20 gün içerisinde 20 bin kişilik Çotanak Arena Stadı'nın proje ihalesi yapılacaktır" dedi.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...