Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor

Palandöken Kayak Merkezi özelleştiriliyor

Ekonomi Haberleri

Palandöken Kayak Tesisi ve Konaklı Kayak Tesisi'nde yer alan taşınmazlar 49 yıllığına 'İşletme Hakkının Verilmesi' yöntemiyle özelleştirilecek

Özelleştirme İdaresi Başkanlığı'nın Resmi Gazete'de yayımlanan ilanına göre, Erzurum'un Palandöken ilçesinde, Palandöken Kayak Tesisi, Konaklı Kayak Tesisi'nde nbsp;yer alan taşınmazlar, pistler, liftler ve suni kar sistemi 49 yıl süreyle "işletme hakkının verilmesi", taşınır araç, gereç ve demirbaşları kapsayan varlıklar ise "satış" yöntemi ile bir bütün halinde özelleştirilecek. Konaklı köyündeki turizm tesis alanı imarlı taşınmazlar da "satış" yöntemi ile bir bütün halinde ihaleye çıkarılacak. Tesisler için geçici teminat tutarı 500 bin dolar, ihale şartnamesi ve tanıtım dokümanı bedeli ise 5 bin lira olarak belirlendi. İhaleye başvuruda son tarih 30 Haziran saat 17.00 olarak belirlendi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...