Tesettür Otellerde Büyük Artış Var…

Tesettür Otellerde Büyük Artış Var…

Ekonomi Haberleri

İslamitatilyerleri.net helal tatil rezervasyon portalı bünyesindeki ARGE ekipleri, muhafazakâr otellerin son dört yıldaki hizmet potansiyellerini araştırdı

İslamitatilyerleri.net, alternatif turizm sektöründe hizmet veren, muhafazakar otellerin online ve çağrı merkezi sistemleri ile rezervasyon işlemlerini gerçekleştiren bir web portalı. Beş yılı aşkın süredir bu hizmeti veren ve İslami tatil yerleri arasında lider konumda olan şirket, 2015 yılında yaptığı yenilenme hareketiyle dikkatleri üzerine çekmişti. Yeni ve kullanıcı dostu mobil uyumlu bir web sitesi oluşturması, rezervasyon işlemlerini yurtdışına açması, rezervasyon işlemlerinde indirim ve kampanyalar uygulaması ile birçok yenilik getiren İslamitatilyerleri.net bu yenilikleri yaparken aynı zamanda piyasa araştırmalarını da sürdürüyor.

İslami Otellerin Yükselişi…

İslamitatilyerleri.net'in yaptığı araştırmalara göre, son yıllarda muhafazakâr kesime hizmet veren tesettür otellerinin sayısı artmakta. Talebe karşı otel sayısının artmasını da hesaplayan ARGE ekibi yeni açılan İslami otellere göre helal tatil talebinde bulunan insan sayısı üst düzeyde olduğunu gösteriyor.

2015 yılında muhafazakâr otel sayısının yüzü geçmiş olması bir yana, bu sezonda tüm bu otellerin doluluk oranlarının fazla olacağına kesin gözüyle bakılıyor. Bu sonuca göre yükselmekte olan İslami tatil talebini karşılamak için önümüzdeki yıllarda İslami otel sayısının da artması bekleniyor.

İslamitatilyerleri.net yaptığı araştırmaların arasına kendi verilerini de eklemeyi unutmamış. Muhafazakâr tatil talep ve İslami otel sayısına orantılı olarak islamitatilyerleri.net üzerinden yapılan rezervasyon sayılarının da aynı oranda arttığı görülmekte. Bu artışın yaz sezonu ile daha fazla artacağı düşünülmekte.

Yorum Sistemi İle Otellere Tavsiyelerde Bulunun.

İslamitatilyerleri.net yaptığı araştırmaya son olarak eklediği veri yeni açılan ve hizmet veren oteller hakkında yapılan yorumlar.

www.islamitatilyerleri.net/tr web sitesine üye olan kullanıcılar daha önce konakladıkları otel hakkında görüşlerini bildirerek daha sonraki müşterilere fikir vermekteler. Misafirlerinin yaptıkları yorumlara cevap verme şansına sahip olan oteller bu sayede online olarak İslami tatil portalı üzerinden misafirleriyle sürekli iletişim halinde olabiliyorlar.

Yorum sisteminin en büyük amacı kullanıcıların oteller hakkında aradıkları bilgiye kısa yolla ulaşmaları ve kendi görüşlerini bildirebilmeleri. Yeni açılan İslami otellerin bu sistemle misafir portföyünün memnuniyeti oranında daha fazla rezervasyon alacağı düşünüldüğünde, İslamitatilyerleri.net bu konuda da başarısını kanıtlamış görünüyor.

Tesettür Otellerde Büyük Artış Var…

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...