Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

EXPO 2016 inşaatı son gaz devam ediyor

/ Kaynak: İHA
EXPO 2016 inşaatı son gaz devam ediyor

Ekonomi Haberleri  / İHA

EXPO 2016 Antalya'da üst yapıların inşaatı hız kazanırken, iç mekan bahçeleri ve yönetim ofisleri Ağustos ayında tamamlanacak.

EXPO 2016 Antalya Ajansı Genel Sekreter Yardımcısı Levent Murat Danışman, bin 121 dönümlük EXPO 2016 Antalya sergi alanında çalışmaların hızla devam ettiğini söyledi. Danışman, "Eylül 2015'te sözleşme gereği bitirilmesi planlanan in door garden yani iç mekan bahçe ve yönetim ofislerini ağustos ayı itibariyle bitirmeyi planlıyoruz. Genel sekreterlik birimlerinin hepsini,yönetim ofislerini ağustos ayı itibariyle yerleştirdikten sonra alana daha hakim ve genel konsepti planladığımızdan daha önce bir zamanda bitirmek için çalışmalarımıza tüm hızla devam edeceğiz" dedi.


İç mekan bahçeleri ve yönetim ofislerinin yer alacağı ve inşaatına Şubat ayında başlanan projenin, sözleşme gereği 15 Eylül 2015'te teslim edilmesi yer alırken, bu süre Ağustos ayı başına çekildi. Şantiye alanında çalışmaları denetleyen Levent Murat Danışman, ajans çalışanlarının bir an önce alana taşınmasının projeye hız katacağını vurguladı.


3 bin metrekare büyüklüğündeki iç mekan bahçeleri, ülkelerin ve kullanıcıların talebine göre 20 metrekare ve katları şeklinde kullanıma sunulacak. Bölgede, iç mekan bitkileri, kurutulmuş ve yapay bitki sergileme alanları yer alacak.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...