'Mazotta ÖTV ve KDV olmaması söz konusu değil'

/ Kaynak: AA
'Mazotta ÖTV ve KDV olmaması söz konusu değil'

Ekonomi Haberleri  / AA

3. Havalimanı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nun iddiasını yalanladı.

3. Havalimanı CEO'su Yusuf Akçayoğlu, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, devletin 3. Havalimanının inşaatını yapan firmalara mazotu 1 lira 21 kuruştan verdiği iddiasını yalanladı.


Akçayoğlu, Kılıçdaroğlu'nun devletin 3. Havalimanının inşaatını yapan firmalara mazotu 1 lira 21 kuruştan verdiği iddiasıyla ilgili AA muhabirine konuştu.


İddianın paralel medya tarafından çıkarıldığını belirten Akçayoğlu, şunları söyledi:


"Bu iddia, önce paralel medyada, sonra da başka haber sitelerinde çıktı. Tamamen iftira. Hiçbir alakası yok. Bizim motorin sağlayıcımız Petrol Ofisi'dir. Günde 400 bin litre motorin tüketiyoruz. Böyle olunca Petrol Ofisi bizim için büyük bir pompa istasyonu açtı. Hem KDV hem ÖTV motorin fiyatlarımızın içerisinde. ÖTV ve KDV'nin olmaması söz konusu bile değil."


Havaalanı projesinin çok iyi gittiğini ve iş programında çok iyi ilerlediklerini vurgulayan Akçayoğlu, "Sıkıntı biraz da oradan kaynaklanıyor sanırım" dedi.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...