Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Elinizde altın varsa bu habere dikkat!

Elinizde altın varsa bu habere dikkat!

Ekonomi Haberleri

Düğün sezonunu fırsata çevirmek isteyen dolandırıcılar vatandaşa sahte altın satmaya başladı.

Yaz aylarında ve altın fiyatlarının yükseldiği dönemlerde sahte ürünlerin piyasada arttığını kaydeden uzmanlar vatandaşları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Antalya Kuyumcular Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ferda Erdem bu konuda kendilerine birçok şikâyet ulaştığını kaydetti.

Erdem, şunları söyledi: "Altın fiyatları ne zaman yükselir, sahte ürünlerde de artış olur. Yaz döneminde sahte altın olaylarına çok daha dikkat etmek gerekiyor. Düşük ayar altının üzerine kaplama çekip yüksek ayarmış gibi kuyumcuya satmaya çalışıyorlar. Altının yükselmesiyle kaplama sahte altınların piyasaya sürülmek istendiğini görüyoruz. Esnafı aldatmaya yönelik girişimler olduğunu duyuyoruz."

"BİZ BİLE ZORLANIYORUZ"

Bijuterilerde her tür taklit ürün bulunduğunu kaydeden Erdem, "Teknoloji ilerledi, çok iyi kaplamalar yapılıyor. Bizim bile ayırmamız zorlaştı" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...