Honda, modelleri yeniledi faiz oranını 'sıfır'a indirdi

Honda, modelleri yeniledi faiz oranını 'sıfır'a indirdi

Ekonomi Haberleri

Honda, nisan ayı itibariyle satışa çıkardığı Spacy Alpha, VFR800X Crossrunner ve CBR1000RR SP gibi tamamen yeni modellerinde iddialı

Dünyanın en büyük motosiklet üreticisi Honda, 2015 yılı yeni ürün gamını ilk kez Moto Bike Expo 2015 Fuarı'nda tanıttı ve nisan ayı itibariyle satışa çıkardı. Spacy Alpha, VFR800X Crossrunner ve CBR1000RR SP gibi tamamen yeni modellerin yanı sıra DCT çift kavramalı otomatik şanzıman seçeneğine kavuşan NC serisi motosikletler de Honda bayilerinde müşterilerini bekliyor. Spacy Alpha'da çalınmaya karşı yeni anahtar sistemine geçilirken, tamamen yenilenen 110cc'lik motor start-stop sistemiyle menzil litre başına 8 km artırıldı. Öte yandan 31 Temmuz'a kadar geçerli kampanya kapsamında Honda motosikletlerini Bonus Card ile alan müşteriler, 5 bin TL için 9 taksitte yüzde 0 faiz fırsatından yararlanıyorlar. Bunun yanı sıra 31 Temmuz 2015 tarihine kadar geçerli Forza ve CBR500R modellerinde de indirim yapılacak.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...