CNR Expo'da 50 liralık gömlek 5 TL

CNR Expo'da 50 liralık gömlek 5 TL

Ekonomi Haberleri

Vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatla karşılama imkânı bulacağı "Bayram Alışveriş Günleri" CNR Expo Yeşilköy'de başladı.

Kıyafetten kozmetiğe, hediyelik eşyadan şekerlemeye kadar vatandaşların tüm ihtiyaçlarını özel indirimli fiyatla karşılama imkânı bulacağı "Bayram Alışveriş Günleri" CNR Expo Yeşilköy'de başladı. CNR Expo'dan yapılan açıklamaya göre, Ramazan Bayramı'na sayılı günler kala üretici, perakendeci ve tüketicileri bir araya getiren "Bayram Alışveriş Günleri", Yeşilköy'de kapılarını açtı. 10 bin metrekarelik alanda ve farklı sektörlerden 200 markanın katılımıyla düzenlenen organizasyonda, tüketicilere outlet fiyatlarının altında alışveriş yapma fırsatı sunuluyor. Ziyaretçilerin 50 liralık tişörtü 5 liraya, 200 liralık çantayı 40 liraya satın alabileceği organizasyonda, iftardan sonra da alışveriş imkanı sağlanıyor. Ziyaretçiler, 16 Temmuz'a kadar devam edecek organizasyonda, 12.00-23.00 saatleri arasında alışveriş yapabilecek. nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...