Krizden çıkış yolunu Atatürk'te buldular!

Krizden çıkış yolunu Atatürk'te buldular!

Ekonomi Haberleri

Yunanistan'da yaşanan mali kriz, iş adamlarını farklı açılımlara yöneltti.

Kriz turizmi de vurunca, farklı fikirler gelişti. Daha önce Rus pazarıyla ilgilenen bünyesinde 20 şirketin bulunduğu Mouzenıdıs Group, Türk pazarına ilginç bir teklifle girdi. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TURSAB) İzmir Bölgesel Yürütme Kurulu (BYK) Başkanı Rıza Gencay ile görüşen şirketin sahibi Dimitrios Gkazıas, "Türkler gelsin, Selanik'teki Atatürk Evi Müzesi'nde evlensin" dedi. Rodos, Atina ve Santorini'ye evlenmek için giden Türkler'in Atatürk sevgisine vurgu yapan Gkazıas, evliliklerin Ulu Önder'in doğduğu anılarının olduğu bir evde gerçekleşmesiyle mutlulukların daha da artacağını söyledi. TURSAB İzmir BYK Başkanı Gencay, teklifin çok sempatik olduğunu vurgulayarak, "Düğün ya da nikâh Atatürk'ün evinin içinde ya da bahçesinde olacak. Bu yolla turizm hareketliliği sağlanabilir. Rekabetçi fiyatlar verilirse bu potansiyeli kuzey Yunanistan'a da taşıyabileceğimizi söyledik" dedi.

İZMİR-SELANİK UÇUŞU OLACAK

İzmir- Selanik uçuşlarına da başlayacak olan Mouzenıdıs Group, bu kapsamda evlilik paketini de seyahat acentalarına sundu.





UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...