Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İtalya'da doğdu, Türk oldu şimdi Hindistan'a açılıyor

İtalya'da doğdu, Türk oldu şimdi Hindistan'a açılıyor

Ekonomi Haberleri

Ece Holding'in 2013 yılında satın aldığı İtalyan vitrifiye seramik ve banyo ürünleri markası ISVEA, Hindistan pazarına açılıyor.

Önder Çelik İSTANBUL
Hindistan vitrifiye seramik sektörünün en büyüklerinden CERA ile stratejik iş birliği anlaşması imzalayan ISVEA, ödüllü tasarımlarını CERA ile Hintli tüketicilerin beğenisine sunacak. Anlaşma kapsamında İtalyan ISVEA'nın ürünleri CERA'nın sahip olduğu güçlü satış, pazarlama ve dağıtım kanallarıyla müşterilerle buluşacak ve 100'ün üzerinde üst segment showroomlarda sergilenecek. ISVEA İcra Kurulu Üyesi Ömer Türker, Hindistan pazarında üst segment açığını kapatabilecek bir İtalyan markası olduklarını ve geniş ürün portföyüyle birlikte uluslararası platformlarda ilk tercih edilen markalar arasında yer aldıklarını vurguladı. Türker, "CERA ile gerçekleştirmiş olduğumuz bu iş birliğiyle küresel anlamda ne kadar güçlü bir marka olduğumuzu kanıtladık. CERA ile 20 yıla kadar uzayabilecek bir sözleşmemiz var. Bu sebeple Hindistan pazarında iddialıyız ve gelişmekte olan bu pazarda yüksek bir pazar payı hedefliyoruz" dedi. İmza töreninde konuşan CERA Genel Müdürü Atul Sanghvi de, Hindistan'ın en büyük banyo çözümleri firmalarından olduklarını belirterk, "Türkiye pazarı için, ticari ilişkilerimizi mümkün olan en güçlü noktaya taşıdığımıza inanıyoruz. Birlikte yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...