OSGB Fiyat Listesi

OSGB Fiyat Listesi

Ekonomi Haberleri

İşyerinde sağlık ve güvenlik risklerine karşı yürütülecek her türlü koruyucu, önleyici ve düzeltici faaliyeti kapsamak başlıca görevleri arasında yer alır.

OSGB'ler, işyerlerinde sağlıklı ve güvenli bir çalışma ortamı oluşturulmasına katkıda bulunulması amacıyla Çalışma Bakanlığı tarafından yetkilendirilen özel birimlerdir. OSGB'lerin;

İşyerinde sağlık ve güvenlik risklerine karşı yürütülecek her türlü koruyucu, önleyici ve düzeltici faaliyeti kapsamak başlıca görevleri arasında yer alır. Çalışma ortamı gözetimi konusunda işverene rehberlik yapılması ve öneriler hazırlayarak onayına sunulması, çalışanların sağlığını korumak ve geliştirmek amacı ile yapılacak sağlık gözetiminin uygulanması gibi daha pek çok iş güvenliği ve sağlığı ile ilgili maddeler yer almaktadır.

Bu firmalar, OSGB fiyat listesi bakımından işverenin mal güvenliğini ve çalışanın can sağlığını koruması açısından oldukça faydalı bir birim olup, denetimlerini periyodik zamanlarda gerçekleştirmektedir. İstanbul'daki 3. Köprü, 3. Havalimanı gibi büyük işlerde yer alan ve adını duyuran OSGB firması Ezel Ortak Sağlık ve Güvenlik Birimi, 12 yıllık tecrübesi ile birimde adından sıkça söz ettirmektedir. Ezel OSGB, 326 iş ortağı ile birlikte daha büyük projelerde hizmet vermeyi amaçladıklarını belirtmiştir. Ortak çalıştığı firmalarda iş yerlerini denetleyip önceden tedbirler alan Ezel OSGB, üstün çalışmasıyla büyük referanslar kazanmıştır. Daha büyük çalışmalar için gün sayan OSGB firması, pek çok firma ile de ortak çalışmalar yürütmektedir.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...