Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Çelik: Memura zam teklifimiz son değil, yükselebilir

Çelik: Memura zam teklifimiz son değil, yükselebilir

Ekonomi Haberleri

Çelik, memur maaşları için önceki gün 5+4'e çıkarılan teklifle ilgili olarak, "Teklifimiz son değil, yükselebilir" dedi.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, memur maaşları için önceki gün 5+4'e çıkarılan teklifle ilgili olarak, "Teklifimiz son değil, yükselebilir" dedi. Bakan Çelik, "3 milyon memur, kamu çalışanı, 2 milyon da emekli var. 5 milyon vatandaşımızı ilgilendiren süreç, şöyle işliyor; önce yetkili konfederasyon ve diğer konfederasyonlar tekliflerini veriyorlar. O teklifler inceleniyor ve arkasından biz, kamu işvereni olarak müzakereleri sürdürüyoruz. Sendikalar teklifi verince kamu işvereni olarak bizim de teklif vermemiz gerekiyor. İlk teklifimizi 2016 yılı için 4+4 olarak verdik. Ardından ilk toplantıda bunu 5+4'e taşıdık. Amacımız, memurun talebinde arayı bulmak. Teklifimiz son değil, belki yükselebilir" şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...