Otoda Frankfurt zamanı

Otoda Frankfurt zamanı

Ekonomi Haberleri

Renault, yeni Megane'ı görücüye çıkarırken, daha önce Türkiye'de tanıttığı Talisman'ı da tüketiciyle buluşturacak

Dünyanın en büyük otomobil fuarlarından olan Frankfurt Otomobil Fuarı, 15-16 Eylül tarihleri arasında Almanya'nın Frankfurt kentinde düzenlenecek. Türk otomotiv şirketlerinin Türkiye'deki gövde gösterisinin ardından Frankfurt'ta da yeni modelleri dünya tüketicisiyle buluşturması bekleniyor. Renault, Yeni Megane'ın dünya prömiyeri ve basın toplantısı, Renault Grubu Başkanı Carlos Chosn tarafından gerçekleştirilecek. Fuarda, Yeni Renault Megane'ın dünya prömiyerinin yanı sıra yaz aylarında ilk gösterimi yapılan Renault Talisman sedan ve Sport Tourer versiyonları ilk kez otomobilseverlerle buluşurken, Yeni Espace ve Kadjar da görücüye çıkacak. Dacia markası da ilk defa Easy-R yarı otomatik vites kutusu ile Logan, Logan MCV, Sandero ve Sandero Stepway'i sergileyecek. Duster modelinin 2016 Edition donanım ve tasarımı da otomobilseverlerle buluşacak.

Otomatik Fiat 500X Türkiye'de
Fiat 500X'in otomatiği Türkiye'ye geldi. Crossover sınıfında yer alan, önden çekişli ve benzinli-otomatik şanzımanlı versiyonu ile Fiat 500X, 75 bin 900 TL'den başlayan anahtar teslim fiyatıyla satışa çıkıyor. Popstar ve Cross Plus adı verilen 2 donanım seviyesine sahip olan Fiat 500X'in önden çekişli ve TCT adı verilen çift kavramalı 6 ileri otomatik şanzımanlı versiyonu, 1.4 litre 140 HP'lik Multiair teknolojili benzinli motoru bulunuyor. 1.4 litre 140 HP'lik motora sahip olan araç, 5.7 litrelik ortalama yakıt tüketim değerine sahip. Fiat 500X'te park sensörleri, hız sabitleme, dokunmatik ekranlı ve MP3 çalarlı müzik sistemi, yokuş kalkış destek sistemi, 6 hava yastığı, viraj içini aydınlatan sis farları gibi özellikler standart olarak bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...