Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Boyner: Erken seçime çözüm diye bakmak lazım

Boyner: Erken seçime çözüm diye bakmak lazım

Ekonomi Haberleri

Boyner Grup CEO'su Cem Boyner, erken seçimin iş adamlarının önünü görebilmesi ve sisli havanın dağılması için bir çözüm olacağını söyledi

Boyner Grup CEO'su Cem Boyner Türkiye'nin sisli havanın etkisine girdiğini belirterek, “Seçim bunun nedeni değil belki ama bunun çözülmesi için bir unsur” dedi. Erken seçimin ekonomiye muhtemel etkilerini değerlendiren Boyner, yabancı yatırımcının seçim sebebiyle herhangi bir kaygı taşımadığını söyledi. “Yabancı bir parça istikrarsızlıktan dolayı duraksadı ama korkmadı” diyen Boyner, sözlerini şöyle sürdürdü: “Çünkü tüketici eğilimleri, Türkiye'nin büyümesi önemli ölçütlerdir. Türkiye'nin gayri safi milli hasıladaki büyüme onları çok yakından ilgilendirir. Şirketlerin ekonomik performansları onları çok yakından ilgilendirir. Ama şimdi dedim ya fırtına kaptanı olmak kolay da sisli hava kaptanı olmak kolay değil. Türkiye'deki iş alemi yöneticilerini fırtınayla korkutamazsınız. Herkes çok usta. Böyle öğrendik zaten. Ama hava sisli olunca bir parça gazı keser ve önümüzü görmediğimiz bir yere bodoslama gitmezsiniz. Şu anda böyle bir şey yaşıyor Türkiye. Seçim bunun nedeni değil belki de bunun çözülmesi için bir unsurdur. Geçtiğimiz seçimde çözülememiş diye anlıyoruz. Belki bundan sonraki seçimde çözülür. Ama seçimlere çözüm diye bakmak lazım. Ben yabancıların da Türkiye'deki yabancıların da seçim korkusu duyduklarını düşünmüyorum. Nitekim 4.5G ihalesi ve sonuçları Türkiye'nin geleceğine olan güveni gösteriyor.” 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...