Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı

/ Kaynak: AA
TeknoSA, Amasya'daki 4'üncü mağazasını açtı

Ekonomi Haberleri  / AA

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı.

TeknoSA, Amasya'daki dördüncü mağazasını Park AVM'de açtı. Yeni mağazada elektronikten bilgisayara, telekomdan küçük ev aletlerine kadar pek çok ürün tüketicilerin beğenisine sunuldu.


TeknoSA'dan yapılan açıklamaya göre, "herkes için teknoloji" felsefesi ile yatırımlarını sürdüren şirket, Amasya'daki 350 metrekarelik mağazasında hizmet vermeye başladı. Kentteki ilk mağazasını 2008'de Amasya Kiler'de açan TeknoSA, diğer mağazalarını sırasıyla 2010, 2012 ve 2015'te hizmete sundu.


Şirket, Kiler, Hastane Caddesi, Merzifon Caddesi'nden sonra Park AVM'de açtığı dördüncü mağazasıyla Amasya'daki tüketicilerin her türlü ihtiyaçlarına cevap verebilecek ürünleri avantajlı fiyatlarla sunuyor.


TeknoSA Mobil hat alanlara özel kampanyalar ve şirketin kendi ürettirdiği TeknoSA Preo markalı P1 akıllı telefon ve Pwatch da özel fırsatlarla tüketicileri bekliyor.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...