Alman bankalarından Türk yatırımcılara kredı fırsatı

/ Kaynak: İHA
Alman bankalarından Türk yatırımcılara kredı fırsatı

Ekonomi Haberleri  / İHA

ACENDIS, Alman bankalari ile uzun yıllara varan işbirliği ile yatırımcılara Almanya'dan kredi imkanı oluşturuyor.

Almanya merkezli Türk firması ACENDIS, Alman bankalari ile uzun yıllara varan işbirliği ile yatırımcılara Almanya'dan kredi imkanı oluşturuyor. Landesbank Baden Württemberg (LBBW) İhracat Finans Direktörü Volker Baucke, yatırımcılara sağladıkları kredi avantajlarına değinerek, ACENDIS ile gerçekleştirdikleri işbirliği ile, uzun vade ve düşük faiz imkanları ile Türkiye'deki yatırımcılara ihracat ve yatırım kredisi verdiklerini belirtti.


ACENDIS'in Finansman Direktörü Erdoğan Odabaşı ise, Euler Hermes Group ile uzun süredir devam eden işbirliği ile, Türk yatırımcıları ihracat ve yatırım kredi imkanlarından yaralandırdıklarını belirterek “Almanya'nın Hannover şehrinde, 1995 yılında kurulan firmamız, global hastane projelerine anahtar teslim çözümler sunarken, aynı zamanda, Alman bankalarından sağladığı ihracat ve yatırım kredileri ile, sadece sağlık sektöründe değil, yatırım yapılan tüm sektörler için fırsat oluşturuyor” dedi.


Hedeflerinin tüm sektörlerde yatırımcılara destek olmak olduğunu belirten Odabaşı “Bugüne kadar hastane yatırımcılarından, enerji sektöründe faaliyet gösteren firmalara kadar, geniş yelpazede finansal modellemeler ile, yatırımcılarımızı Almanya'daki lokal finansörlerin kredi imkanlarından faydalandırdık” dedi.


Medical Park Yönetim Kurulu Başkanı Danışmanı Levent Özdemir de, Medical Park Grubu olarak, yurtdışından getirdikleri cihazlarda firmanın finansman çözümlerinden faydalandıklarını ve faydalanmaya devam ettiklerini belirterek, “Hastanelerimizde kullandığımız cihazların büyük bir bölümünü yurtdışından temin ediyoruz. ACENDIS'in sunduğu global finansman çözümleri, uygun faiz oranları ve garantisi ile getirdiğimiz ileri teknoloji cihazlarla sektörümüze yatırım yapmaya devam ediyoruz” dedi.


ACENDIS tarafından sunulan yurtdışı finansmana yönelik detaylı bilgi almak isteyenler, 0850 885 00 44 numaralı iletişim hattından iletişime geçebilirler.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...