TOKİ'den 50 okul geliyor!

TOKİ'den 50 okul geliyor!

Ekonomi Haberleri

Başbakanlık Toplu Konut İdaresince (TOKİ), 2015-2016 eğitim öğretim yılında bin 163 derslikli 50 yeni okul hizmete sunulacak.

TOKİ Başkanı Ergün Turan, “Milli Eğitim Bakanlığımız ile üniversitelerimizin önemli bir paydaşı olarak hizmet sunuyoruz. Konut üretimlerimizle eş zamanlı olarak, ülkemizin ihtiyaç duyduğu sosyal hizmet yapılarına dair üretimlerde, eğitim kurumlarımıza özel önem veriyoruz. Okullar, gelişmiş teknolojiye uygun ve güvenli yapılıyor” dedi. Hizmetler hakkında bilgi veren Turan, “TOKİ üretimleri; yurt genelinde tamamlanan ve yapımı devam eden 84 kreş, 566 ilköğretim okulu, 346 lise, 15 üniversite, 42 kütüphane ve 989 spor salonu rakamına ulaştı. Bu eğitim yılında da 50 yeni okulu bitireceğiz. Türkiye'nin birlik ve beraberliği, milletin huzuru için canını feda eden şehitlerin isimleri, inşa edilen okullara verilecek” diye konuştu.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...