Teknoloji ile güçlenen yeni nesil şirketler daha çok büyüyecek

Teknoloji ile güçlenen yeni nesil şirketler daha çok büyüyecek

Ekonomi Haberleri

Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO'su: Türkiye'deki KOBİ'ler teknolojiyi yüzde 10 daha fazla kullanırsa, 15 milyar dolar ek kazanç sağlıyorlar.

Ö. Faruk Bingöl İSTANBUL - Türk Telekom Grubu Kurumsal İş Birimi CEO'su Mehmet Ali Akarca, şirketlerin internette olmalarının önemini vurgulayarak, “Türkiye'deki KOBİ'ler teknolojiyi yüzde 10 daha fazla kullanırsa, 15 milyar dolar ek kazanç sağlıyorlar” dedi.  Türk Telekom Grubu, yeni dönem kurumsal hizmet vizyonunu, Türk Telekom Kurumsal İş Birimi CEO'su Mehmet Ali Akarca'nın ev sahipliğinde gerçekleştirilen basın toplantısında açıkladı. Müşteri odaklı yaklaşımı ve entegre yapısı ile Türkiye'de yepyeni bir dönem başlattıklarını ve internet üzerinde Türkiye iş dünyasını yeniden kuracaklarını ifade eden Mehmet Ali Akarca “Türk Telekom teknolojisi ile dönüşen yeni nesil şirketler büyüyecek ve artık bölgenin liderliğine oynayacaklar” dedi. Türkiye'de 2 milyon civarı işletme olduğunu belirten Mehmet Ali Akarca, şunları söyledi: “Ancak bu şirketlerin sadece 1 milyona yakını internet üzerinde aktif ve hemen hemen hepsi Türk Telekom hizmetlerinden faydalanıyor. Henüz iletişim teknolojileri ile tanışmamış diğer şirketler, onları anlayan, ihtiyaçlarına çözüm sunan bir teknoloji danışmanına ihtiyaç duyuyor. Türk Telekom Grubu olarak ilk telefonu bağlattıkları andan büyük bir veri merkezine ihtiyaç duydukları ana kadar, büyüdükleri her an adım adım şirketlerin yanında yer alıyoruz. Kurumsal hizmet ve çözümlerle, küçük büyük tüm kurumlar için verimliliğin, kazancın, büyümenin kapılarını aralıyoruz. Şirketleri; iletişim teknolojilerinin nimetleriyle tanıştırıp, global rekabette aktif hale getiriyoruz. Araştırmalar, Türkiye'deki KOBİ'lerin teknolojiyi yüzde 10 daha fazla kullanmalarının, 15 milyar dolar ek kazanç getireceğini gösteriyor. Türk Telekom Grubu'nun sunduğu iletişim teknolojilerini kullanan yeni nesil şirketler, daha fazla kazanmanın da kapılarını aralıyor. Çözümlerimizi kullanarak; tasarruf sağlayan, gelirlerini artıran ve işletme risklerini azaltan şirketler yüzde 30'a varan büyüme oranlarını yakalarken, ülke ekonomisinin de büyümesini sağlıyor. Yeni nesil şirketlerle daha güçlü Türkiye diyoruz. Yeni nesil şirketlerin Türk Telekom teknolojisi ile bölgenin lideri olmasını hedefliyoruz...”


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...