Marka Tescil Hizmetleri

Marka Tescil Hizmetleri

Ekonomi Haberleri

Günümüzde firmalar markalarını korumak ve firma adını duyurmak amacındayken istenmeyen bazı durumlar yaşanabilmektedir.

Bu durumların başında ise markaların taklit yoluna gidilmesi ya da benzerlerinin yapılmasıdır. Emek sömürüsü bu girişim ne yazık ki firmalarında hem maddi hem de manevi açıdan zarar görmesine neden olmaktadır. Bu sebeple markalarınızı kontrol altında tutarak başkasının çalmasına izin vermemeniz gerekir. Bu sebeple markalar yasal yollar altında güvenceye alınması gerekmektedir. Marka Tescil Hizmetleri tüm ticari firmaların ürün, tasarım ve yeniliklerine yapılarak çalıntı hareketlerin önüne geçilmesine de en iyi şekilde yardımcı olunmaktadır. Ülkemizde ne yazık ki pek çok kişi bu durumlarla karşı karşıya kalmaktadır. Türkiye'de ki pek çok firmalar markalarını rakip firmalardan korumak adına tescil yoluna başvurmaya çalışıyor. Ülkemizde globalleşme son derece artmaya başladıkça ister istemez insanların birbirleri ile olan rekabetlerinde de bir üst düzeylik yaşanıyor. Kızışan rekabet ortamlarından firmanızın zarar görmemesi adına elimizden gelen tüm hizmetleri sizlere sunarak markanızı koruma altına en iyi şekilde alabilmenize de yardımcı oluyoruz.

Marka Tescil Neden Önemli?

Normal şartlarda tescil yoluna başvurmazsanız çalıntı ya da benzere yakın bir kopya olduğu zamanlarda hiçbir şekilde hak iddia edemezsiniz. Fakat markanızın, ya da firma adı, logo gibi yazılı ve görsel tasarımlarınız için patent yolunu tercih etmeniz hak sahibi olabilmenize de en iyi şekilde yardımcı olacaktır. O halde sizlerde bir an önce vakit kaybetmeden tescil yoluna başvurarak yasal konuda çalıntı yapacak kişilere üstünlük kurmuş olacaksınız. Üstelik tüm bunların yanı sıra eğer ürün ve hizmetleriniz baz alınıp taklit yapılırsa karşı tarafa dava açabilme hakkına da en iyi şekilde sahip olmuş olacaksınız.

Bakıldığında ülkemizde ki pek çok firma artık rakip firmalardan çekindiği için hiç vakit kaybı yapmadan ürün, hizmet ve logoların tescil ettirilmesini sağlıyor. Hiçbir kimse tescil edilen markanızı izinsiz bir şekilde kullanamayacaktır. Tüm bunların yanı sıra isterseniz markanızı da bir başka kişilere gönül rahatlığı ile devredebilme hakkına da sahip olacaksınız. Hem gerçek hem de tüzel kişilerden en kısa zaman dilimi içerisinde kurtulabilmeniz adına hemen sizlerde harekete geçmeye başlayarak markanızı güven altına almaya başlayın.

Marka Tescil Hizmetleri

Marka Tescil Fiyatları Ne Kadar?

Markanızın çalınması demek he3def pazarda kazançlarınızın ikiye bölünmesi hatta çalınan kişi tarafına bile geçmesi demektir. Bu durum kişiye maddi anlamda da çok büyük zararlar vermeye başlayacaktır. Buna göre sizlerde hem maddi hem de manevi yönden daha fazla zarara uğramadan markanızı güvence altına almaya başlayabilirsiniz. Size bu konuda uzman kadromuz ile destek vererek markanızın tescil edilmesine olanak sağlıyoruz. Üstelik marka tescili en kısa zaman dilimi içerisinde yapılmaktadır. O halde sizlerde bir an önce vakit kaybı yapmadan uygun marka tescil fiyatları yolu ile markanızı koruma altına bir an önce almış olacaksınız.

Kaç Yıl Korunacaktır?

Marka tescili yoluna başvuracak kişiler gerekli ön görülen bedelleri de ödedikten sonra markasını 10 yıl gibi bir süre zarfı içerisinde koruyabilme hakkına da sahip olacaktır. 10 yıl süre içerisinde hiçbir şekilde markanız bir başkası tarafından kullanılamayacaktır. İsterseniz 10 yıl gibi sürenin bitiminden sonra da tekrardan ücretinizi ödeyerek markanızın tescillenmesini de sağlayabilirsiniz. Belki de çoğu kişi neden tescil yoluna gitmeliyiz sorusunu düşünürken artık hedef Pazar içerisinde pek çok çakma ve orjinallere yakın taklitler yapılmaya başlanmaktadır. Bu durum bir bakıma markanızın da risk altına girmesine ve günden güne itibarsızlaşmasına neden olacaktır.

Sizlerde hedef pazarda açığınızı kollayan kişilere izin vermeden markanızı güvence altında tutmaya başlayabilirsiniz. İstediğiniz her bir marka, yazı, şekil ve logo gibi tasarımlarınızın patentini üzerinize alarak en iyi şekilde korunmasını da sağlamış olacaksınız. Günün her anında hizmet veren profesyonel kadromuz 7/24 aktif bir şekilde tüm ihtiyaç sahibi bireylere de hizmet vermektedir. Tüm bunlar için hemen sizlerde harekete geçerek ihtiyacınız olan korumayı tescil yolu ile sağlamış olabilirsiniz. Hak kaybını yaşamamak ve yasal bir üstünlük kurabilmeniz adına elimizden gelen tüm gayreti en iyi şekilde ortaya koyarak müşterilerimizin de yüzünü kısa zaman içerisinde güldürmeye çalışıyoruz. Sizlerde tescil hizmetlerinden yararlanmaya başlayabilirsiniz.

Bu bir ilandır

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...