Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Emekliye bayram ödemesi gözüktü

Emekliye bayram ödemesi gözüktü

Ekonomi Haberleri

Milletvekili adaylarını Ankara Arena'da vitrine çıkaran AK Parti, Seçim Beyannamesi'ni ise 4 Ekim'de açıklayacak.

Beyannamede, sosyal hayata ve vatandaşın günlük hayatına yansıyacak müjdeler yer alacak. Buna göre, emeklilere, yılda bir kez bayram ödemesi yapılması gündemde. Bunun yanısıra 1000 TL ile bin 100 TL arasında maaş alan emeklilerin maaşları bin 100 TL'ye tamamlanacak. Kredi borcu olan emeklilere kolaylık getirilecek.


ÜNİVERSİTELİYE İŞSİZLİK PARASI
Üniversite mezunlarına işsizlik ödemesi yapılması, her evde bir sigortalı olması gibi adımlar da beyannameye yansıyacak. Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından duyurulacak beyannamede, yeni anayasa başta olmak üzere başkanlık sisteminin de yer alması bekleniyor. AK Parti kurmayları, esnaftan emeklilere, kadınlardan gençlere kadar sağlanacak iyileştirmeler için çalışmayı sürdürüyor.


ÇİFTÇİNİN YÜZÜ GÜLECEK
Beyannamede mevsimlik tarım işçisi kadınlar ile evde çalışan kadına sigorta sağlanması öngörülüyor. İşverenler, yerel yönetimler ve üniversitelerin yapacakları 'mesleki ve teknik eğitim' açılımı da beyannamede olacak. Ayrıca, Doğu Anadolu Projesi ile 2019'da 5 milyon dekar arazinin sulamaya açılmasıyla da çiftçinin yüzü gülecek.

Yenisafak

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...