'Tıkla' ya da 'alo' de vize ayağına gelsin!

'Tıkla' ya da 'alo' de vize ayağına gelsin!

Ekonomi Haberleri

İş koşuşturması, sağlık problemleri ya da farklı sıkıntılardan dolayı vize başvurusunda zorlananların imdadına artık “kapıda vize uygulaması” yetişiyor

Dünyada sadece birkaç ülkede uygulanan “kapıda vize uygulaması” Türkiye'ye de geldi. Türkiye'de ilk defa VFS Global tarafından uygulanacak bu hizmetle, ev ya da ofisten çıkmadan vize başvurusu yapılabilecek. “Mobil ekipler” başvuru evraklarının kontrolü,  biometri, parmak izi alma, fotoğraf çekme gibi tüm işlemleri evinizde ya da işyerinizde yapacak. Vize başvurusu artık bir “tık” ya da bir “alo” kadar kolay olacak. VFS Global Türkiye Partneri Halis Çakmak bu hizmeti şöyle anlattı:
“Vize almak bizim gibi aracı kurumlar sayesinde her ne kadar kolaylaşsa da yine de bir süreç ve zaman gerektiriyor. İş hayatı çok yoğun ve özellikle yönetici ve iş adamları için işini gücünü bırakıp bu zamanı ayırmak büyük problem. Diğer yandan sağlık, yaş ve benzer bir takım sıkıntıları olan kişiler de merkezlerimize gelirken çok zorlanabiliyor. Nihayet Türkiye'de ilk defa “mobil ekip” uygulamasıyla konuya çözüm getirdik. Bu uygulama sayesinde başvuru sahipleri merkezlerimize hiç gelmeden, telefonla ya da internet sitemiz üzerinden randevu alarak ayaklarına kadar hizmet getiren mobil ekiplerimize başvurup, kolaylıkla vize alabilecekler.”


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...