HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Altın fiyatları kuyumcuyu vurdu

Kaynak:
Altın fiyatları kuyumcuyu vurdu

Ekonomi Haberleri  / 

Altın fiyatlarındaki yükseliş elinde altın bulunduran vatandaşları sevindirirken kuyumcuları endişelendirdi.

Kuyumcu esnafı satışların düştüğünü söyledi. Altın fiyatlarının sürekli olarak yükselmesi nedeniyle vatandaşların altınlarını yastık altı yaparak elinde tuttuğunu kaydeden Manisa'daki kuyumcu Nihat Kaçire, satışların yok denecek kadar azaldığını vurguladı.


Altın fiyatlarındaki dalgalanmalara dikkat çeken Kaçire, "Şuan has altının gramı 109 lira 400 kuruş. Bu fiyat gün içerisinde 112 TL'ye kadar çıkıyor. Birçok faktör gibi, Ortadoğu ülkelerinde yaşanan savaş ve iç karışıklıklar da altın fiyatları üzerinde sürekli bir dalgalanma ve yükselmeye neden oldu. Hal böyle olunca altın fiyatlarında yaşanan sürekli artış, vatandaşların altınlarını elinde tutmasına neden oldu. Çünkü vatandaşlar altın fiyatlarındaki artan yükselişi fırsat olarak değerlendirerek, daha da yükselmesini bekliyor. Bundan dolayı da kuyumcular olarak çok etkilendik. Satışlarımız yok denecek kadar az" dedi. Milliyet

Ekonomi
Kaynak:
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...