Boat Show'da 50 milyon avroluk tekne satıldı

Boat Show'da 50 milyon avroluk tekne satıldı

Ekonomi Haberleri

35. Uluslararası Istanbul Boat Show'da 5 günde yaklaşık 50 milyon avro değerinde 160 adet tekne satışı gerçekleşti.

Pendik Marintürk İstanbul City Port'ta bugün bitecek Boat Show'a son dönemde deniz tutkunlarının gözdesi haline gelen araba fiyatındaki yelkenliler ve küçük motor yatlar damgasını vurdu. Yaklaşık değerleri 250 milyon avroyu bulan teknelerin sergilendiği 35. Uluslararası Istanbul Boat Show'a 200'ün üzerinde tekne ve firma ile 600'den fazla marka katıldı. 5 günde yaklaşık 10.000'den fazla deniz tutkununun ziyaret ettiği Boat Show'da, 64 bin ve 150 bin avro fiyat aralığındaki motoryatlar ve yelkenliler revaçtaydı. 

Ceydam ilgi odağı oldu
Yalova Altınova Tersanesi'nde bu yıl üretilen ve 10 milyon avroluk fiyatıyla Boat Show'un en pahalı teknesi unvanını alan 39.5 metrelik Ceydam isimli mega yat ziyaretçilerin ilgi odağıydı. Otomasyon ile dokunmatik ekrandan kontrol edilen Ceydam, maksimum 17 mil yapabilen motora sahip. Jakuzisi ve her biri özel banyolu 6 kamarası bulunan mega yat, içme ve kullanım suyunu denizden kendi üretebiliyor. Yatta açık denizde dahi internet, telefon, tv yayınlarına kesintisiz erişim sağlanıyor.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...