Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

BDDK 70 personel alacak

/ Kaynak: AA
BDDK 70 personel alacak

Ekonomi Haberleri  / AA

Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu (BDDK), bünyesinde görevlendirmek üzere 70 personel alacak.

Resmi Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlanan ilana göre, BDDK, bankalar yeminli murakıp yardımcısı, bankacılık uzman yardımcısı ve BDDK uzman yardımcısı unvanlarıyla meslek personeli alacak.


Yazılı ve sözlü olmak üzere iki aşamalı sınavın yazılı bölümü 14-15 Kasım'da gerçekleştirilecek. Sınavın sözlü aşamasının tarih ve yeri yazılı sınavı kazanan adaylara Kurumun resmi internet sitesinden duyurulacak.


Atama izni verilen kadro sayısı, bankalar yeminli murakıp yardımcısı için 20, bankacılık uzman yardımcısı için 40 ve BDDK uzman yardımcısı için ise 10 olarak belirlendi.


Yarın başlayacak başvurular, 30 Ekim'de sona erecek.


Başvurular, Kurumun resmi internet sitesinden online erişim suretiyle ulaşılabilecek "Başvuru Formu"nun doldurulmasıyla yapılacak. Başvurular üzerinde yapılacak inceleme sonucu, yazılı sınava katılmaya hak kazanan adayların listesi, en geç 9 Kasım'a kadar Kurumun resmi internet sitesinde ilan edilecek.

Ekonomi
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...