Yalçın: 'Çakma Cadillac' diyenlerin asıl kendileri çakma

Yalçın: 'Çakma Cadillac' diyenlerin asıl kendileri çakma

Ekonomi Haberleri

Yerli otomobil projesine karşı çıkanlara bir tepki de Memur-Sen'den geldi.

'Yerli otomobil'in prototip görüntülerini 'çakma cadillac' olarak değerlendirenlere cevap veren Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın, “Rahmetli Erbakan Hocanın 'Mesele Türkiye'nin şeftali yerine motor üretmesiydi' dediği yerden devam ettiren, yerli motor üretme iradesi ortaya konulduğunda 'Çakma Cadillac' diyenlerin kendisinin çakma olduğunun altını çiziyorum” dedi. 
SENDİKA, 81 İLİ DOLAŞACAK
Memur-Sen'in “Öncü Medeniyet, Güçlü Sendika, Büyük Türkiye” sloganıyla 81 ilde düzenlediği l Buluşmalarının Tokat ayağında konuşan Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın, şunları söyledi: “Bu ülkenin bundan sonra koalisyonlu hükümet görmeye tahammülü yok. Görürse kaybeder bu ülke. Bu ülkenin istikrarı devam etmeli. Çünkü fincancı katırları ürkütüldü. 7 Haziran seçimlerinden sonra ortaya çıkan durum koalisyon belirtisi yüz yıllık planlarının ertelenmesi ve gerçekleşmemesi üzerine umudunu yitirenlerin yeniden umudunun yeşerdiği bir sürece dönüştü. Yeniden büyük Türkiye yolculuğu akamete uğratılmak isteniyor. Onun için yapılan mühendisliği görmek istemiyorlar. Bazı kesimler her şeye çamur atma, itibarsızlaştırma derdinde. Cesareti kırmaya çalışanlara itibar etmeyelim” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...