Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Avrupa'daki kriz, Güney'deki kaoslar sebebiyle istikamet Doğu'ya çevrildi

Avrupa'daki kriz, Güney'deki kaoslar sebebiyle istikamet Doğu'ya çevrildi

Ekonomi Haberleri

Türk iş adamları, bazı Avrupa ülkelerindeki ekonomik krizler ve güney komşularımızda yaşanan kaos sonrası rotayı Asya'ya çevirdi.

Oğuzhan Şahin ANKARA - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın birbiri ardına gerçekleştirdiği ziyaretlere katılarak farklı işbirliği kapılarını aralayan iş adamları, yeni ticaret seferlerine hazırlanıyor. İş adamları, bir ay içinde Japonya, Tayvan ve Kazakistan'a çıkarma yapacak. 28- 30 Ekim 2015 tarihlerinde gerçekleştirilecek Astana Ekonomi Forumu için gelecek hafta Kazakistan'a gidecek Türk CEO'lar, dünyanın dört bir yanından gelen iş adamlarıyla buluşacak. Türk iş dünyası, Japonya'ya da, bir ay içinde ikinci çıkarmasını yapacak. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, bu ay Tokyo'ya gerçekleştirdiği ziyaret sırasında 100'e yakın iş adamı eşlik etmişti. Bu kez, Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) koordinesinde çok sayıda iş adamı 5 Kasım'da gerçekleştirilecek “İş Konseyi Toplantısı” için Tokyo yolcusu. İş adamlarının rotasına giren Asya ülkelerinden biri de Tayvan oldu. Türkiye İhracatçılar Meclisi ve THY iş birliği ile 17-19 Kasım arasında iş adamları heyeti başkent Taipei'ye gidecek.

GEZİLER İŞ İÇİN KAPI ARALIYOR
Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı görevine geldikten sonra Çin, Japonya, Rusya, İran, Ukrayna, Endonezya, Pakistan, Afganistan, Kazakistan ve Türkmenistan'a gitmişti. Bu gezilerden çoğuna iş adamları da katıldı.



UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...