Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Türk Hava Yolları Miami'ye uçuşa geçti

Türk Hava Yolları Miami'ye uçuşa geçti

Ekonomi Haberleri

Türk Hava Yolları Amerika'daki 12. uçuş noktası Miami'ye direkt uçuşlara dün başladı.

Türk Hava Yolları'nın (THY), Amerika kıtasında Buenos Aires, Sao Paulo, Toronto, Montreal, Chicago, Houston, Los Angeles, New York, Washington, Boston ve San Francisco'nun ardından uçuş sağlayacağı 12'nci nokta olan Miami'ye ilk seferi dün başladı. Seferler haftanın her günü karşılıklı olarak yapılacak. Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı İlker Aycı, Miami hattının geçmişte 2 kere denendiğini belirterek, "İnşallah bu sefer ki deneme değil bizatihi başarıdan ibaret bir hat olarak açılacak" dedi.


5 BİN YOLCU TAŞINIYOR 
ABD'ye günde 5 bin yolcu taşıdıklarını aktaran Aycı, ödül alan yolcu salonu Lounge İstanbul'un benzerlerini New York ve Washington'da açmayı planladıklarını söyledi. Atlanta hattını da 2016'nın mayıs ayında açacaklarını söyledi. Miami'de Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık Yatırım Destek ve Tanıtım Ajansı'nın organizasyonunda yatırımcılara THY'yi anlatacağını aktaran Aycı, "Onları Türkiye'ye çekme noktasında elimizdeki önemli başarı hikayelerinden birini duysunlar, anlasınlar, kavrasınlar diye bu anlamda bir seyahat olacak" diye konuştu. THY Pazarlama Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Olmuştur ise, "Amerika'daki etkinliğimizi artırmak bizim için memnuniyet verici. Amerika'nın en gözde destinasyonlarından Miami'ye yolcu taşımak bizler için son derece keyifli bir deneyim olacak" dedi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...