ACENDIS'in yeni projesi hizmete açıldı

/ Kaynak: İHA
ACENDIS'in yeni projesi hizmete açıldı

Ekonomi Haberleri  / İHA

ACENDIS'in referansları arasında yer alan hastaneler grubunun yeni projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da hizmete açıldı.

Anahtar teslim hastane projelerinin medikal çözüm ortağı ACENDIS, sağlık sektörüne son teknoloji cihazları sunmaya ve sektörün gelişimine katkıda bulunmaya devam ediyor. ACENDIS'in referansları arasında yer alan Özel Hastaneler Grubu, 60 bin metrekare kapalı alan, 502 yatak, 61 yoğun bakım ve 15 ameliyathane ile Türkiye'nin en büyük özel hastanelerinden birini İstanbul Gaziosmanpaşa'da Ekim ayında hizmete açtı.


Kardiyolojiden kadın doğuma, pediatriden ürolojiye tüm branşlarda güçlü ekibi ile sağlıkta uluslararası kalite kurallarını temsil eden Joint Commission International (JCI) standartlarıyla hizmet vermeye başlayan hastanenin tüm proje sürecinde görev alan ACENDIS Proje Müdürü Hasan Çömez, anestezi, yoğun bakım, ameliyathane, hasta odaları ile tüm ultrason cihazlarında hastaneyi ACENDIS çözümlerinden faydalandırdıklarını belirterek, “Anestezi ve yoğun bakım ünitelerinde Heinen+Löwenstein'ın Leon Plus, Leon MRI, yenidoğan yoğun bakım ve yetişkin yoğun bakımda Leoni Plus, yeni Elisa Edition ve Elisa 800 cihazlarını, infüzyon pompalarında Codan Argus, hasta yatakları ve sedyelerde Wissner Bossherhof, cerrahi ve medikal aydınlatmada SIMEON markalarını kullandık. Ayrıca, merkezi sterilizasyon departmanını, inşaat aşamasında hastane ile birlikte planlayarak, Matachana markasının sterilizasyon departmanı cihazları ile birlikte anahtar teslim olarak hizmete sunduk. Hasta katlarını, yoğun bakımları, ilaç hazırlık bölümlerini, ameliyathaneleri, Haeberle ile Blanco trolleyleri ile donattık” dedi.


Hastanenin radyoloji, kadın doğum, kardiyoloji ünitelerinin tüm ultrason planlamasının ve temininin yine ACENDIS tarafından gerçekleştirildiğini belirten Hasan Çömez, ayrıca, akıllı ameliyathane entegrasyon sistemi S-CAPE ile ameliyathanelerdeki tüm cihazların dijital entegrasyonunu da sağladıklarını da belirtti.


Uzun yıllara varan işbirliği ile, grubun tüm yatırımlarının finansmanı, Alman Bankalarından sağlanan Hermes kredisi ile gerçekleştirildiğini belirten Hasan Çömez, “Hastanenin ihtiyacı olan birçok cihazın planlamasını, lojistiğini ve kurulumunu yapan firmamız, hastanenin hastaya odaklı üst düzey hizmet konseptine uygun olarak, segmentinin en üst düzey donanım ve teknolojiye sahip cihazları ile donatılmasını sağladık” ifadelerini kullandı.


Kısa bir zaman içerisinde, cihazların planlamasının yapılarak siparişlerinin verildiğini ve tüm lojistik hizmetini de ACENDIS'in üstlendiğini belirten Hasan Çömez, “Kişiye özel hizmet konseptini ilk olarak Kocaeli hastanesi ile başlatan grup, Gaziosmanpaşa'daki yeni hastanesi ile konsept zincirine bir yenisini daha eklemiş oldu. Ülkemizin böyle hastanelere sahip olması gurur verici” dedi.

Ekonomi
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...