Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

İkinci el araç düşünenler için şimdi alım zamanı

İkinci el araç düşünenler için şimdi alım zamanı

Ekonomi Haberleri

Erkoç, ikinci el araç almayı düşünenlerin fiyatlar henüz tepe noktaya çıkmadan bugünlerde alım yapmaları durumunda kârlı çıkacaklarını söyledi

Motorlu Araç Satıcıları Federasyonu (MASFED) Başkanı Aydın Erkoç, kurlardaki aşırı yükselişin sıfır araçlarda yol açtığı pahalılığın, talebi ikinci ele kaydırdığını belirtti. Sıfır araçlarda kura bağlı yüksek fiyat düzeyi ve buna bağlı olarak ikinci ele yönelişin daha uzun bir süre devam edebileceğini ifade eden Erkoç, ikinci elde artarak devam edecek talebin bir süre sonra bu sektörde de fiyatları çok daha yukarılara iteceğini vurguladı. Erkoç, “Bu nedenle ikinci el almayı düşünüp de bekleme ya da erteleme eğiliminde olan vatandaşlarımıza, bugünlerde almalarını tavsiye ediyoruz. Çünkü bir süre sonra almayı planladığı aynı araca çok daha yüksek fiyat ödemek zorunda kalabilirler” dedi. İkinci el piyasada tüketicinin en büyük sıkıntısının kandırılma riski, dolayısıyla “güven” zafiyeti olduğuna değinen Erkoç, Esenboğa Yolu üzerinde 375 dönümlük alanda kurdukları Avrupa'nın en büyük otomotiv yaşam merkezi 'Otonomi' ile bu sorunun kökten aşılacağını savundu. Aynı zamanda Otonomi Yönetim Kurulu Başkanı da olan Erkoç, Ankara'daki tüm oto galerilerini içinde toplayacak bu merkezin faaliyete geçişiyle birlikte sektörde kurumsallaşmanın sağlanacağını ve güvenin tesis edileceğini ifade etti.


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...